Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz szakallasgy1 #91238 üzenetére

    Ugyan vannak itt tulajok, de valószínűleg elsiklottak a kérdésed felett.

    Általában véve nem rossz gépek, sajnos itt már szigetes billentyűzet van, ami a hozzám hasonló megkérgesedett szívű Thinkpad-felhasználóknak mínusz pont. Szigetes létére amúgy azért jó. Opcionálisan háttérvilágításos billentyűzet is elérhető bele, emellett megvan a korábbi szériákból ismerős ThinkLight is.

    A hardver a szokásos Ivy Bridge generációs notibelső, USB 3.0 már van natívan, max. 16 GB (2*8 GB) DDR3 vagy DDR3L RAM mehet bele. Kijelzőből csak TN opciók vannak gyárilag, 1366*768 vagy 1600*900-as felbontással, ezek nem épp nagy számok. A szokásos 7 mm-es vinyóhelyen kívül van még mSATA bővítési lehetőség a második mini PCI-e helyen, ez vagy mSATA SSD-t, vagy WWAN (mobilnet) modemet fogad. Meg lehet azt is tenni, hogy az optikai meghajtó helyére +1 2,5" háttértárat teszel a megfelelő Ultrabay kerettel.

    A kasztni nagyjából ugyanaz, mint a T420-é, szerkezetileg oké, a műanyag burkolati elemek persze ettől függetlenül némileg hajlamosak repedni idővel. Dokkolható cucc, valamint 6 és 9 cellás akkuk a választási lehetőségek, Ultrabay akkut nem fogad.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák