Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Flashcash #92004 üzenetére

    "Terhelés" nélkül nekem is teljesen príma. :K

    (#92005) Pubszon: Most amúgy szívesen megkérdezném, hogy ezt biza hogy csináltad? :Y Milyen BIOS, driver vagy speciális beállítások kellenek ehhez?
    Ha az enyémet sikerülne ilyen szintre hozni 50MBit terhelés mellett 100%-ig elégedett lennék.

    (#92006) total73: Az efölötti bekezdés ide is. :D Hogy csináljátok? :DDD
    Nálam a 15.17.0.1-es driver volt fenn.

    (#92010) Flashcash: Persze, ez kicsit szélsőséges, de szemléletes. A baj, hogy egy egyszerű video streamelés (720P) is már az ingerküszöböm (és a folyamatos mozgás-érzés) fölé tudja dobni a DPC-t.
    A netem 240Mbites, de amúgy ez a wifinek a plafon két-három falon keresztül, de nem lenne szabad ilyennek lennie. :N Ahogy vezetékes hálózaton sem ugrik meg a DPC a sebességteszt vagy video streamelés alatt. :N Ez a teszt ugyanis nem az internetes késleltetést méri, hanem azt, hogy a gépen mennyi ideig futottak driveres megszakítás-rutinok. Azért is írja, hogy ez már driver-hibára utaló dolog, ha ennyire magas. :K

    (#92012) azbest: Viszont láttunk win7-es jó eredményt is. Csak tudnám, hogy lehet így belőni. :F

    (#92015) Tim82: Köszönöm szépen! :R Én is ezt a két kártyát találtam, az Bradcomos a MAC-OS miatt drága, az Atheros meg mivel gyakorlatilag egy fullos killer más matricával. :D Viszont most már tudom, hogy így elvileg olcsóbban is levadászható a killer. :R

    UPDATE! Volt kis móka, felraktam egy régebbi drivert, utána összeesett teljesen a wifis hálós rész, nem látott hálókat az amúgy működő kártya, és némi uninstall/install után felrakva a legfrisebb telepítőcsomagot (19.5 talán) és abból a 15.17.0.1-es drivert most egész élhetőnek tűnik. Fura nekem ez az egész amúgy. Lehet kéne neki már egy komplett OS reinstall is.
    Most ilyeneket mértem (most távolabb vagyok a routertől, azért csak ~70Mbit):

    Ha így maradna (70Mbit/s tempónál 1-2000us), azzal azért már kibékülnék. :B
    LAN-ról amúgy minden tökéletesen szép és jó:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák