Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Van egy Lenovo Thinkpad T500-asom. Win10Pro van rajta, a legfrissebb Intel és ATI vga driverrekkel, amit a win10 megtalált magának.
    A problémám, hogy ha a DP port-on akarok kiterjesztett módban másodlagos kijelzőt, akkor beállítani még be tudom, viszont a következő újraindításnál a laptop és a DP-re kötött monitoron is csak háttér látszik és egyiken sincs sem asztal, sem ikonok. Ha lehúzom a DP-ről a monitort vagy tv-t, akkor meg nemes egyszerűséggel fekete képernyővel indul a gép és csak úgy tudok képet csináálni, hogy elküldöm a power gombbal alvó módba a gépet, felébresztem és akkor megjön a kép, már rendesen, asztallal. Újraindításnál megint fekete kép, ha meg rákötöm a másodig kijelzőt, csak háttér van mindkét monitoron.
    A probléma, hogy a laptop kijelzőjét az Intel integrált vga vezérli, a DP porton viszont csak a dedikált ATI vga képes jelet kiküldeni és ettől a rendszer megzavarodik. Van erre valami bios és/vagy windwos beállítás amivel normálisan működne újraindítás után és ha lehúzom a DP-ről a monitort?

Új hozzászólás Aktív témák