Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz otps #92739 üzenetére

    gondolom volt egy két precedens, amikor kellemetlen helyzetbe került a lapcsalád egy-egy furcsa vevő vagy eladó vagy fórumozó miatt és ezért félnek annyira minden kritikától. Ide is elért a hiszti, hogy van aki alpári módon képes másokhoz viszonyulni, de ha kritikát kap, akkor már rágalmazási perrel fenyegetőzik. És az ilyen szociopaták nagyon meggyőzően tudják előadni a hatóság előtt, hogy el vannak nyomva.

    Ahogy az aprón büntetendő a kritika, mert az üzletrontás (még a csalás határán lévő esetekben is). Vagy a szakmaibb topicokban tilos saját cuccot reklámozni. Régebben bármilyen cucc ajánlása is tilos volt, de azért arra rájöttek, hogy igencsak értelmetlen és kontra produktív korlátozás volt, ha nem lehet leírni, mi az ajánlott hely péládul vásárlásra. Mondjuk ebben az is benne lehet, hogy próbálták üzletivé alakítani az aprót, csak nem igazán sikerül nekik.

    Áh! Lehet, hogy csak egy jó internetjogász kéne a csapatba.
    igen, az nem ártana. Régebben volt, hogy a szabályzat kapcsán én is jeleztem problémás pontokat, amelyek még számomra is egyértelműen szembementek a jogi szabályozással. Utána át is fogalmazták.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák