Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    válasz mcroberto #9783 üzenetére

    No, megvan, köszönöm, már megy az OSD fényerő állításnál. Ha másnak is problémája lenne vele, akkor a megoldást a Lenovo honlapjáról letölthető vga driver jelenti. (Verziósám alapján Neked is az van feltelepítve)

    Az intel oldaláról és a windows update-ről letölthető driverrel nem megy.

    Bár a lenovo saját drivere régebbi, mint a másik kettő.

    Viszont a caps lock, num lock osd jelzés továbbra sem megy, bár ez már tényleg nem zavar engem sem, mivel a kijelző alatti ledekről lehet látni az állapotukat.

    Más jellegű kérdésem is lenne (ismét) :)

    Külső, usb házban lévő lenovo dvd íróval kapcsolatban. Van hozzá egy külső tápegység. Ezt szükséges minden esetben használni, vagy elég az usb kábel a tápellátáshoz? Próbaképp megnéztem a külső táp nélkül, olvasni tudtam a lemezt, kapott elég feszt az usb-n keresztül is, írni viszont nem próbáltam a külső táp nélkül, nem mertem.

    Találtam egy ilyen linket: [link]

    E szerint:

    "Does not require the supplied power adapter for normal operation when connected directly to a USB 2.0 port on ThinkPad X40/X41, X Series Tablet and X60 Series notebooks" Nekem nem ez a külső íróm van, hanem ennek az utódja (?) Az enyémnek a száma (FRU) 41N5630, de az enyémről nem találtam ilyen leírást.

    Viszont nincs a felsorolásban az X200. Nem értem, mi különbség lehet a felsorolt típusok és az x200 usb tápellátása között.

    Ti mit tennétek? Mert ha menne minden gond nélkül a külső tápellátás nélkül, akkor nem cuccolnám még azt is magammal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák