Új hozzászólás Aktív témák

  • Babsanyi

    csendes tag

    Sziasztok!
    Két kérdésem lenne.
    Először is a figyelmeztető hangfájlok beállításai különböznek-e az IGO Primo WinCE és Android verziónál, vagy elvileg ugyanaz?
    Másodszor hol lehet ezt át, illetve beállítani?

    Elsősorban az Androidos verzió érdekelne, beállítási szempontból. Lehet, hogy nem voltam érthető, ezért a tünetet is leírom. Adott egy Androidos IGO Primo. A radarjelzés a szokásos WinCE-ből ismert dingelés, de az enyémben sűrűn, majdnem mindenütt belekeveredik egy fülsértően hangos és kellemetlen csipogás. Lehalkítani sem lehet és hiába állítom a limitet, ez akkor is csipog, amikor állok a lámpánál.
    Minimum cél az lenne, hogy megszűnjön. A maximum cél (álmom), hogy saját magam beállítsam a nekem tetszőt a dingek helyett. Egy ismerősnek ugyan sima IGO 8.3 van, de amikor közeledik a radarhelyhez, akkor szonárhang hallatszik. Hol lehet ez beállítva? Audio file-ként (wav) van egy csomó ilyen figyelmeztető hangom, többek közt ez is).
    Nekem most miért jön egyszerre két jelzés, olykor összevissza és felváltva? A saját IGO Primo-mhoz a Speedcam file-okat az interneten töltöttem le. Elég zagyvának tűnik, mert átfedéseket látok bennük, de nem szelektáltam. Lehet, hogy ez a baj? Túl sok a párhuzamos file?
    Lehet, hogy egyszerre sokat kérdeztem, végül is elég, ha megmondja valaki, hogy hogyan tudom átállítani és hova tegyem (másoljam be) a figyelmeztető hang file-t, esetleg kell-e valahol belekotorni a sys-be? :-)

Új hozzászólás Aktív témák