Új hozzászólás Aktív témák

  • malvin1

    tag

    válasz zsiga68 #19059 üzenetére

    google: jó 5let, csak tudni kellene, hogy mit is keressek:
    ha az eddigi "keresgélés", kísérletezés, és az ebből levont következtetéseim helyesek, akkor ez az új dll tts_v8-hoz való (de akkor miért v5, a backward kompatibilitásról már nem is beszélve).

    Szóval találtam néhány tts_v8-as "nőszemélyt", akik működnek ezzel a dll-el:

    1. Eszter1: majdnem tökéletes, de a táblákat nem hajlandó bemondani - pedig ez már az "ős" primoban (1.0 vagy 1.1) is működött.

    2. Eszter2: már "gyengébb". Pl. konzekvensen nem ismeri, azt, hogy "körforgalom következik". Ha már bent vagyok, akkor "kegyesen" hajlandó "kinyögni", hogy "hajts ki a 3. kijáraton".

    3. Andrea. Na ez az igazán fura szerzet:
    - ilyeneket mond: "menj tovább kettő pont öt kilométers"
    - a körforgalom következik-et ismeri, viszont sem előtte sem bent nem tudja, hogy hol is kellene kihajtani: "hajts ki a ... kijáraton".
    - sebesség túllépésnél a legérdekesebb: mindkét Eszter annyit mond "a megengedett sebesség x km/óra", Andrea viszont ez előtt még mond egy jó hoszú, viszont tökéletesen érthetetlen szöveget (az első szó talán az, hogy ipszilon )

    Ezek után mit is keressek?

    Speedcam szimulációs módban: éppen a google mutatta meg, hogy ez a "felhasználói igény" 2009-2010 óta nem csak a Primo-nál, de szinte az összes GPS sw.-nél megjelent. Miért nem lehet ezt megcsinálni?
    Különösen a fentiek fényében: vezetéskor a navigátor majd vagy mondja, vagy nem mondja azt ami be van állítva. És ha mondja, akkor vagy érthető vagy nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák