Új hozzászólás Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    válasz K Norbi #21482 üzenetére

    Nekem, vásárolva a 9.18.27.736653 (Jun 19 2018) van.
    WayteQ -en ugyanazon Google fiókba belépve mint a telefonon, kiválóan megy a fenti IGO.
    Izéé... Nekem WayteQ x995 Android GPS + Sygic 3D EU van. Kiválóan megy rajta, csak a 5” 800x480 képernyőn valami iszonyatosan szarul skálázódik, navigáció közben olyan aprók a betűk és ikonok hogy én képtelen vagyok látni / olvasni őket. Ok, nekem olvasásra szemüveg kell, vezetéshez meg nem, tehát lehet hogy a kis betűk csak engem zavarnak.
    Azt nem tudom milyen lenne a megjelenítése WayteQ x995 MAX 7” 1024x600 kijelzőn. Az ára 7 eFt-al több, de ha én most vennék, és WayteQ mellett döntenék, ilyet vennék. Van rajta "menetrögzítő" kamera is, bár más fórumokon azt mondják, sz@rt nem ér.

    WayteQ- vásárolt IGO kapcsolatról még annyit, hogy nekem nem sikerült megoldani hogy a külső SD kártyára települjön, bár lehet ebben én vagyok a hibás és jobban bele kellene mélyedni az Android 4.4.2 KitKat világába.
    Én Sygic 3D EU szoftverrel vásároltam. Érdekes, hogy a rajta lévő Sygic 3D EU belső menüjében ki lehet választani, hogy másolja át magát az SD kártyára. (WayteQ+Sygic + 4eFt.)
    Egy WayteQ alaphelyzetbe állítás után gondom támadt az IGO ismételt telepítésével, de NNG levelezés után sikerült megoldani, írtam is erről valahol fentebb (már nem emlékszem a "titokra", de egyszerű volt a megoldás).

    [ Szerkesztve ]

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Új hozzászólás Aktív témák