Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz malvin1 #4849 üzenetére

    A Plajost érintő kérdésekre különösebben nem kívánok kitérni. Főleg arra nem, hogy miért a branding-et fejleszti a skin helyett. Csak annyit tennék hozzá, amit bárki olvashatott tőlem korábban is, hogy nem tartom túl jó ötletnek, és én nem is használom. Ettől még lehet kiváló, és sokan szerethetik. Feltétlenül ki szeretném hangsúlyozni, hogy ez nem a munkásságának a kritikája akar lenni, mert a hozzáállását, és a munkáját kiválónak tartom.

    Bármit gondolhatsz, a skin van a piramis csúcsán. Példa erre, ha csak egyetlen ikont, képet, sort kihagynak a skinből, a program indításkor azonnal kilép. Tök mindegy, hogy egyébként az alatta elhelyezkedő branding mit tartalmaz. Még ha abban ugyan az a dolog rendben van, a program futás akkor is megszakad. Mert hibás a skin. Nem megy tovább, csak közli miért nem megy tovább, majd kilép. Mi ez, ha nem alárendeltség? Ha programoztál, akkor tudod ez mit jelent.

    Mostanában már nem fogalalkozom skinekkel, de a régebbi tapasztalataim alapján elmondhatom, van amit csak a branding-ben lehet megvalósítani, és van, amit sokkal célszerűbb a skinben meghatározni. Javasolom egy kicsit ásd bele magad, készíts pár branding és skin verziót, publikáld, mind azt mi tesszük, és majd elmondjuk róluk a véleményünket. Közben majd nagyon sokmindenre magadtól is rá fogsz jönni.

    Ne felejts el, ezeket az anyagokat a fórumtársaink a saját szabadidejük terhére készítik, ingyen közkinccsé teszik. Főleg saját szórakoztatásukra és másodsorban mások örömére (nálam legalábbis ez a motiváció). Nem kérnek érte semmit, csak titokban egy kis elismerésre vágynak. Néha megkapják, de többnyire meg nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák