Új hozzászólás Aktív témák

  • csonti70

    csendes tag

    válasz m.jeno #6105 üzenetére

    Tehát van egy indító kép a data.zip-ben, van egy a branding.zip-ben és van egy skin-ben. Akkor a program indulásánál melyik fog megjelenni? Ezt a prioritás dönti el.
    A legmnagasabb prioritással a skin rendelkezik, ezt követi a branding.zip, majd a sort a data.zip zárja. Vagyis ha van skin, és tartalmaz indító képet, akkor az jelenik meg. Ha van skin, de nem tartalmaz indító képet, viszont a branding.zip meg igen, akkor az abban található kép jelenik meg, és így tovább.Ezt a logikai felépítést (data.zip - branding.zip - skin) a program fejlesztői hozták létre.Van egy negyedik variáció, amit egy felhasználó alkotott meg, és az utóbbi időben terjed.

    4. branding skin - ez egy branding.zip és egy skin keveréke. Annak idején azért hozták létre, amiért én ezt a hozzászólást írom. Túl nagy lett a zavar a branding.zip és a skinek terén, és a felhasználók egy része már nem értette, és nem tudta kezelni a helyzetet. Ezért valaki arra gondolt, a skint beépíti a branding.zip-be, és akkor többet nem kell bíbelődni azzal, hogyan és melyik skint kell kiválasztani, ahhoz melyik branding.zip-et használja. Ennek a megoldásnak véleményem szerint legalább annyira hátránya, mint előnye, hogy ebben az esetben csak egyetlen skint lehet használni. A program indulásakor automatikusan a branding.zip-ben található skin indul el, megváltoztatni, lecserélni nem lehet.

    EZT OLVASTAM EGY RÉGEBBI HOZZÁSZÓLÁSBAN.Tehát ha ez igaz akkor nem tudok változtatni? Mert én ezt használom Primo 12 Gj Csl 1.1a. :(

Új hozzászólás Aktív témák