Új hozzászólás Aktív témák

  • gpsr

    csendes tag

    válasz Noxy #9244 üzenetére

    Szerintem se ez a fontos fejlesztési irány, hogy tudja a sebesség korlátozásokat, vasúti átjárókat (nem mondom, hogy szükségtelen, vagy nem jó dolog) , mert hát azt látja az ember (látni kell!), és amúgy is állandóan vannak kint plusz/kint felejtett táblák.
    Az lenne szvsz a fontos, hogy a megtervezett útvonal optimális legyen a beállított módnak megfelelően, és a már sokszor felhozott országonkénti fizetős úti beállítások meglennének.

    Pl nagyon hasznos fejlesztés lehetne ha valahonnan aktualizálni lehetne az országok fizetős útjainak díjait, és a program rávinne a fizetős szakaszra ha az gazdaságosabb, mint a kerülő út. Mondjuk horvát országban rávinne egy 20 kunás szakaszra, mert "olcsóbb", mint kikerülni.

    Tehát tervezés után amikor lehetséges és értelme van,akkor az útvonalat szakaszokra bontva megkérdezné, hogy ezen a szakaszon ezek alternatívák vannak (idő, km, költség [benzin+útdíj])

    Egyszer talán eljön ez is...

    Kérdésem:
    A vezetői szokások naplózása mit jelent? Talán rájön, hogy kicsit sietősebben megy az ember és ahhoz igazítja a navigációt, pl előbb kezdi a bemondást, mint normál esetben? /Kétlem :(/

Új hozzászólás Aktív témák