Új hozzászólás Aktív témák

  • kisspista

    senior tag

    Ma ismét teszteltem a Primo 1.2-öt, 334 km-ren, terep navigáción; mellékutcák, névtelen utcák és hnr-ek közbenjárásával. ZoZo legújabb skinje, legújabb global_cfg, legfrissebb Navteq térkép.

    A legkisebb zeg-zúg utcákban is jól ment a Navteq térkép (direkt ezzel mentem, korábbi kételyeket elmulasztva), mindent jól kezelt, pedig még földúton, és keskeny, "sikátor"-okon is végignavigált gond nélkül.
    Terepen - előre, Kedvencek közé elmentett koordinátákra - mentem, 11x Primo-ból kilépés, majd vissza

    Viszont nagyon idegesítő dolgokat találtam benne, amit szintén megosztanék:

    - minden újra Primo futtatáskor, amikor megtalálja a pontos pozíciót, elmondja: "Magyarország területére érkeztünk, itt az alábbi sebességhatárok..." és megkérdezi, hogy meg szeretném-e tekinteni az információt. Az a legérdekesebb, hogy amikor kilépek Primo-ból, akkor a pozíció már meg van, s a következő indítás szintén ezen koordinátán kezdődik. Ennek ellenére is minden indításnál elmondja, hogy Magyarországra érkeztem!

    - ha elkerülő úton haladok, és alatta vasút halad el, akkor is figyelmeztet a vasúti átjáróra és jelzi is a képernyőn (Nem akarom kikapcsolni a funkciót, mert hasznos, viszont a felüljárós, elkerülős eset kirívó!)

    - Sárvár-Sümeg (84-es főút) útvonal közben van pár körforgalom, de ami érdekes, az egyiket 45 fokos szögben megdöntve jelzi ki. Ha jól emlékszem, Topmap-pal is elferdíti a körforgalom nézetet, ami így néz ki menet közben:

    Nagy vonalakban: eléggé jól használható, mindössze egyszer szállt el "Out of memory" hibaüzenettel, de a 60'C-ra felmelegedett készülékház, magas páratartalom, hosszabb navigálás és a szivargyújtó ki- bekapcsolása eredményezhette, mert korábban ez nem volt a készülékemmel: 288 MB RAM, de ettől eltekintve, elégedett voltam és nem tévedtem el egyszer sem :)

Új hozzászólás Aktív témák