Új hozzászólás Aktív témák

  • kkdesign

    senior tag

    válasz Lalikiraly #20006 üzenetére

    én 2 tokot vettem hozzá, de lehet billentyűzetre beruházok még. van egy nem nyomásérzékeny stylusom is hozzá, de ritkán használom. De ez gyorsan és jól érzékel.
    a 2 tok közül egyik 4 funkciós hajtogatós tok ez baseus csájníz tok, meg egy szimpla belebújtatós vastag tok utazáshoz pluszba. Itt országon belül elég drágák a tokok, ha eredetit szeretnél az pedig (szerintem) igencsak drága. a kínai baseus- nagyon jó, de anyagfáradás miatt reped azért a széleken. Nekem ez belefér.
    Fül/fejhallgató nincs benne, sajátot kell használj. Enyémen 16,4 gb van használatban. social appok vannak rajta, office programok, kb 1 gb zene, 300mb kép, 1-2 kicsi játék + pdf ebookok.
    Pc kompatibilitás: hát, a háttérkép packomat tettem rá itunes-on meg a zenéket. Vagy logikátlan módon el vannak rejtve számomra a lehetőségek, vagy szimplán a dokumentumokon belül a képek és zenék mappából olvas dolgokat, kicsit korlátolt de javítson ki aki jobban használja ezt a részét, nekem egyszerűbb a felhőn keresztül átvinnem dolgokat. Kábel kérdésedről fogalmatosságom senem nincsen :)

    Remélem kicsit segíthettem :)

Új hozzászólás Aktív témák