Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz #14128 üzenetére

    Akkor értékeljék újra, milyen kategóriát képviselnek. Ez a telefon még legalább 1 évig az Apple zászlóshajója marad (de lehet, hogy 1,5, sőt, ha ennyi idő alatt csak a belsőt tudták frissíteni, akkor ki tudja, lehet, hogy 2 év is kell egy újratervezett következő modellnek).

    Ha 1,5-2 évig ez a telefon marad, akkor az azt jelenti, hogy egészen addig 190-200k-ba fog kerülni függetlenül. Hol lesz ez versenyképes telefon 1-1,5 év múlva ennyiért a csúcskategóriával?

    Tudom, anyaghasználat, meg optimalizálás, meg appstore. Én is elég erősen iPhone fan vagyok, csak szeretném idejében levenni a rózsaszín napszemüveget, mert lassan én is úgy érzem már, hogy néhány fanatikus iPhone fan nagyítóval fogja mutogatni, hogy ez a rendszer nem laggol, és emiatt csak iPhone-t fog venni. Csak az a szomorú, hogy amiben 2007-2010-ig felhasználói élményt jelentett az iPhone, annak a prioritása ma már kezd töredékké válni. Gorilla glass, kapacitív kijelző, multi touch, stb. Ezek már rég nem iPhone privilégiumok. És egyre inkább a márkafanatizmus próbál mesterséges indokokkal újakat generálni, de lassan már azok is elfogynak. :U

    Icecave!

    :DDD Bármilyen meglepő, de én most az asszonyt egy nagyobb bugyiban néztem volna meg. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Aktív témák