Aktív témák

  • Kashim

    őstag

    válasz icecave #21601 üzenetére

    Én is nézegettem, de aztán mindig eszembe jutott, hogy mi értelme ezeknek a bőrtokoknak, ha úgyis zsebben hordja az ember? Nem elég a védelem, vagy mindenki százas szögekkel az összes zsebében mászkál? Ha csörög a telefon, akkor kétszer kell kivenni, utána a bőrtok egy sallang, amit leraksz valahova / visszaraksz a zsebedbe, vagy fogsz a kezedben. Ez a fél kezes használhatóságot kapásból lenullázza, plusz vastagabbá teszi a zsebedben az egészet, még ha néhány esetben minimálisan is. Arról nem beszélve, hogy aki ügyetlen, az két lehetőséget kap arra, hogy ledobja a telefont, mert kétszer veszi ki valahonnan. Ez pedig annak tekintetében vicces, hogy valaki pont ezért vesz tokot. Akkor még ott van, hogy duplán leblokkolja a hangot és a rezgést is... stb.

    Nyilván nem jelentem ki, hogy egy felesleges bőrdarab, csak én nem látom hasznát, főleg nem ennyiért amiért ezeket szórják. De örülnék ha kapnék egy magyarázatot, csak a kíváncsiság kedvéért.

    kenny123
    iTunes-ban be tudod állítani iCloud-ba vagy gépre mentse az adatokat. Egyébként amit iTunes-ban csinálsz, viszonylag független a felhős dologtól, mert úgy is be tudod állítani az iPhone-ban, hogy lezárt állapotban töltőre dugva mindig backupoljon, bármiféle pisztergálás és számítógép nélkül. A videós/appos kérdésedre igen a válasz.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák