Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    Szerintem meg erősen felhasználástól függ. 300-400 ezer egy Macre, megéri, Máyköl? Én iPad-re szavazok. :) Mondjuk nekem az még sose volt, (és nem is tervezem) így nyilván csak az erősen szubjektív véleményemet tudom elmondani.

    Számomra a telefon/PC inkább szórakoztató-, mint munkaeszköz. Hirek olvasására, információszerzésre, képek, videók nézegetésére használom. Néha szükségem van 1-1 programra, szövegszerkesztő, powerpoint, de semmi különleges.

    Mindig is PC-m volt, (HP), amire szükségem van, arra elég (torrent :U, filmnézés, szótár) de néha úgy érzem, még egy PC-t se használok ki igazán. Nyilván a Mac tulajok jobban tudják, miért jó a Mac (pontosabban én semennyire sem tudom, hisz sose használtam) de akinek a számítógép 90%-ban tartalomfogyasztásra kell, annak szerintem fölösleges 400 ezres gépekben gondolkodni. A BossBoss által felvetett problémák valóban létező gondok, de egy jó tok sokat segít rajta, hisz megfelelő szögbe kerül a cucc. Egyébként az iPad akkor tud igazán fárasztó lenni, ha az ember napi több órában egyfolytában használja. Hisz a kezednek be kell járnia a teljes kijelzőt, míg a notinál csak a touchpadet, esetleg a billentyűzetet, amin kényelmesen megpihennek az ujjak. Amúgy szerintem egy Macbook inkább luxus, mint egy iPad, hisz 3x annyiba kerül. :U Nyilván többet is ér, így aki konkrétan tudja, miben használja ki, annak biztos meg is éri. Egy biztos: én veszek majd egy iPadet, ha befejeztem ezt a vándoréletmódot az egyetem után, addig fölösleges is, magammal úgyse viszem. Laptopból pedig legközelebb még a jelenleginél is olcsóbbat veszek. Annyira megszoktam már a windowst, hogy nincs kedvem újabb drága hobbi után nézni. :)

    Egyébként meg akkor már inkább egy Mac mini. Fele annyi, mint egy 13"-as Air, aminek még mindig kicsi számomra a képernyője, ahhoz meg olyan monitort veszel, amit akarsz.

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Aktív témák