Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    Na most olvasom, hogy a Stanza a legutobbi 5ös ios compatibility update-jével tönkreba**ta sok mindenkinél a progit. :Y Másnál is csak felvillan és ki is lép azonnal.
    Mindig utáltam rányomni az update-ekre ha valami müködött, de igy idő után ugy idegesít már az a piros kis számocska a jobb felsö sarokban ,h nem birom megállni :S Na most meglett a böjtje :W

    icecave: köszi a tippet, próbáltam upportnak jelezni de elég hosszú procedúra közepébe csöppentem és elvesztem valahol az útvesztőben különböző belogoknál, témaírásoknál meg mittomén, nem lényeg, látszik, h sok embernél hibás, biztos dolgoznak rajta... remélem haladnak is vele.

    Legutóbbi elötti Stanza verziót nem lehet valahogy letölteni? Az gondolom megoldaná a problémát

    ui: ezért megérte elveszítenem a sok backup-restore-ral a mentéseimet az egész telón :W

    update: na most látom, h még egyértelműbben már a stanza app főoldalán ott vannak a Customer Reviews-ok: Cant run in ios 4.3.3 ; Dont compatible with 4.3.3. ; Good to hear it works on iOS5 now. But it no longer works on iOS4. ; I can not even open the app! hs! ; the new update doesn't work!
    Na és nekem PONT milyen iosom van? Persze, hogy 4.3.3 xD

    [ Szerkesztve ]

    Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Aktív témák