Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz vadászcsiga #29008 üzenetére

    Csak hogy védjem, akire gondolsz: azért, mert megvédi a saját igazát, ahelyett, hogy csendben maradna, szerintem nem igazán elítélendő dolog. Inkább azokkal van a baj, akik képtelenek beismerni,ha valamit rosszul tudnak, és nem lehet meggyőzni őket arról, hogy márpedig tévedtek... Persze, ilyenkor mindig arra haragszik a kedves olvasó, aki csak meg akarja védeni az igazát (hozzáteszem jogosan!), mert a "tévedő fél" inkább elintézné annyival, hogy "jajj,hagyjuk már, túlléptem ezen", ahelyett, hogy elismerné a tévedését? Nem beszélve arról,hogy a végén még azt nézik hülyének emiatt, akinek igaza van.

    Azért ebbe bele kellene gondolni...

    Inkább az olyan hsz-okat kellene mellőzni, mint a "sziasztok" ,"szia", "köszi" (ami persze jólesik mindenkinek, aki segít, de ha valakinek van 100 kérdése, és minden egyes megválaszolt kérdés után csak annyit ír egy köv. hsz-ban, hogy "köszi", az már igencsak felesleges szerintem.

    Nem szándékom ezzel semmiféle OFF-háborút kiváltani, de le akartam írni a teljesség kedvéért.

    Más: a tokokról még nem tudom,hogy lesz a teszt, a fényképek megvannak, lehet, saját szervert képek tárolására és linkelésére használva mégis inkább logoutos cikket írok. Azért jó lenne tudni, meddig ülnek a képfeltöltési problémán, van erről valami infója valakinek?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák