Aktív témák

  • petiked

    tag

    Sziasztok,

    rengeteg tesztet és fórumot olvastam, egyenlőre úgy tűnik, hogy manapság már nem gyártanak "normális" telefonokat, értem ez alatt, hogy ne kelljen 1,5 hónap múlva kicseréltetnem a hangszóróját, vagy mert melegedik és azért fagy le, vagy 1-2 év mulva kuka stb.. stb... (nem írtam gyártót stb. nem mondok csúnyát egyikről sem, csak a hibákat írtam le, nevek nélkül, remélem, ezt még szabad.)
    Mondhatnám úgy is hogy normálisan működő telefont, és direkt nem a tökéletest írtam, már elég lenne ha működne, persze kicsi túlzással. - gondolom értitek

    Hosszú távra tervezek (5 év múlva is ugyanilyen jól működjön, mindene), jó választás e az Iphone 4? ?

    Egyedül a 4 tűnik, a legmegbízhatóbbnak a piacon. Minőségi kivitel, megbízható jó készülék, akkumulátor és működési időben is, szóval hw és szw együttes összpontszáma a legmagasabb az összes létező készülék közül. (??) (persze, erre itt most ki az aki mást merne mondani, de jó lenne, ha objektíven leírnátok a hibákat is) Ennek a készüléknek is van egy gyenge pontja (ha jól tudom), a térerő mizéria. Olvasgattam róla, de túl konkrétumra nem jutottam.

    Ti, akik nap mint nap használjátok Magyarországon, mennyire jelent ez problémát, vagy csak néha a hegyekben megy el a térerő???

    Valószínű ilyet veszek, csak még olvasgatok és gyűjtöm a tapasztalatokat. További kérdésem lenne, hogy hol lehet a legjobban olvasgatni, hogy milyen frissítések jönnek a 4-hez (szw) és majd mikor kijön az 5- az milyen lesz és akkor biztos olcsóbb lesz a 4, valószínű akkor venném meg, ha tényleg megbízható a 4 is?

    Köszönöm a segítséget!
    (már korábban is kérdezgettem itt párat)
    Péter

    - majd elfelejtettem, vki használja a 4-et megjelenése óta, és szerinte kell e akkumulátort cserélni benne, vagy simán bírja 1/2/3 napig ? - vagy majd kell akksit cserélni 2 év múlva?

    [ Szerkesztve ]

    ˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸

Aktív témák