Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Hali!

    Próbáltam használni a keresőt, de nem találtam a "boot loop" címszavakra semmit ami nekem használna. Szóval én totál laikus vagyok az iPhone témában, világ életemben Androidos voltam.

    Kapott a barátnőm húga egy iPhone 3G-t (természetesen használt), de sok dolog nem volt jól beállítva (nem ugrott fel a toast ablak bejövő üzenetnél nem is jelzett, noha be voltak kapcsolva a notifikációk).

    Szóval javasoltam neki egy Factory Resetet. A simára nem történt változás, aztán mondtam, hogy legyen teljes Reset. Kiírta, hogy 2 órát fog vele szöszölni amit nem vettem komolyan, de tényleg eltelt 2 óra... majd újabb 2 óra nem történt semmi, csak Alma logó + újraindulás + Alma logó + újraindulás.

    Androidnál sok custom ROM-ot telepítek, tudom, hogy ez Boot Loop. Ráfórumoztam és azt írták, hogy full resetnél megesik az ilyesmi, DFU módban kell az iTunes-al visszarakni egy eredeti firmware-t. Ezzel nem lenne problémám.

    De a probléma most következik: A telefon teljesen lemerült már akkor amikor a boot loopban ragadt. Ha felteszem töltőre akkor előjön egy elem ikon ami a legalsó fokig van töltve meg alatta egy villám ikon. Ha lehúzom akkor jelzi, hogy dugjam vissza. Egész éjszaka "töltött", de még mindig a legalsó fokon áll, de nem hajlandó bekapcsolni sem (hogy nézhessem megint a boot loopot). Így nem akarom a firmware-t sem elkezdeni feltolni rá iTunes-al, nehogy még nagyobb legyen a kár.

    Mi a teendő? Van még rá pár napos GSM boltos gari, vitessem vissza vagy meg tudom oldani a problémát házilag?

    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák