Aktív témák

  • Enjoy

    addikt

    válasz vadászcsiga #5300 üzenetére

    Ha kocsiban zenét szeretnék hallgatni, akkor nem azt a rádió-edites, reklámmal, s dumával dúsított mocskot fogom hallgatni, amit a hazai kereskedelmi rádióadók sugároznak. Még ha azt szeretném hallgatni, akkor sem biztos hogy fogom tudni, mert városon kívül enyhén szólva is gáz a minőség. De gondolom Te nem nagyon szoktál vezetni országszerte, mert akkor tapasztaltad volna, hogy elég gyakran előbb bejön egy osztrák, szlovák, horvát adó, mint a magyar.
    Továbbá annyi értelme van autóban iPhone-ról nyomatni a zenét, amennyi értelme odahaza a PC-n lévő zenéket a "kicsit" komolyabb hangrendszeren. De ha Te otthon is valami megmarkolhatós, hordozható műanyag rádióizén szoktál "zenét" hallgatni, akkor az a szíved joga. Biztos jól szólnak a 128kbps-es számok, főleg ha olyan szám megy, amit pl ki nem állhat az ember..
    Valamint a cikkben írtam még jó pár funkciót, amit nem fogsz elérni az autó rádióval, sem a rádugott pendrive-ról, vagy CD-ről. Azért azt megnézném, ahogyan egyesével ugrálgatsz a számok között, míg én két mozdulattal kiválasztom az adott számot.

    Remélem sikerült válaszolni a kérdésedre ;)

    [ Szerkesztve ]

    ► més que un club ◄

Aktív témák