Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    Na ezt magyarázza el nekem Zack vagy akárki:

    Operátor
    Üdvözlöm! Miben Segíthetek?
    Ön
    Tisztelt T-mobile! Igaz-e az, hogy amennyiben 24 hónapra aláírok iPhone készülékre, ikon vagy médiamánia díjcsomaggal, akkor 18 hónap után újból aláírhatok újabb készülékre legalább ugyanazzal a csomaggal? Korábban olyan információkat kaptam, hogy drágább lesz a készülék, ha nem várom meg a 24 hónap leteltét, de több ismerősöm is állítja, hogy 18 hónap után a hagyományos áron tudták megvenni a készüléket és hosszabbítani.
    Balázs
    Máris utánanézek.
    Balázs
    18 hónap letelte után készülékváltással vásárolhat új készüléket hűségnyilatkozat vállalásával, de így drágábban fogja tudni megvenni az új készüléket, mintha megvárta volna a 24 hónap leteltét.
    Ön
    De ez teljesen biztos, hogy iPhone készülékekre is igaz?
    Balázs
    Igen az iPhone-ra is igaz.
    Balázs
    Segíthetek még valamiben?

    Utóirat: senki szavát nem kérdőjelezem meg, de elegem van az ilyen következetlen faszságokból. Úgyhogy amíg zack, illetve a másik delikvens nem tud magyarázatot adni arra, hogy miért annyiért kapták meg a készüléket 18 hónap után, mintha új előfizetők lennének, vagy miért mondják egyöntetűen rendre mindenhol ugyanazt nekem, addig én ezt a verziót tartom hitelesnek. Az, hogy én ennyiért kaptam meg, higgyétek már el, az nekem kevés, addig amíg az egyik feketét állít, a másik meg fehéret. (És nem arról van szó, hogy a magam igazát akarom bizonygatni, egyszerűen szeretnék a végére járni a dolognak...)

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Aktív témák