Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz zack #6670 üzenetére

    Atyaisten, azért megpróbálok reagálni. :U

    Azért a dollárban való számolgatásnak nagyon is van jelentősége. Egyrészt a dollár-forint árfolyam nagyban meghatározza az iPhone hazai árát, másrészt az Apple is dollárban határozza meg a készülék kártyafüggetlen árát, melyből azért lehet következtetni valamilyen szinten a hazai árakra.

    Mikor írtad, hogy szerinted nem lesz akkora hiszti a váltás körül, mint a 3GS-i4-nél volt, akkor azt hittem, globálisan értetted. Ez nem derült ki a hozzászólásodból, igaz, ha visszaolvastam volna, amire reagáltál, akkor egyértelmű lett volna. Ezt benéztem aláírom, nyilván a hazai piacot nem határozza meg, hogy külföldön mik a feltételek a szolgáltatóknál.

    "Mi lesz 2 év múlva az i4-el? Qurva egyszerű, amire te is tudod a választ. 2-2,5 éves ciklusban érdemes iPhone-t cserélni, amit az Apple is pontosan tud, mivel az előfizuk 2 éves hűséggel a legkedvezőbbek."

    Na, pont ezért nem éri meg egy 1 éves iPhone 4-et megvenni, remekül beletrafáltál. :U (Nyilván használtan, olcsóbban már más kérdés, de hivatalosan, ugyanazon az áron, mint tavaly szeptemberben 2 év hűséggel nem nagyon) Persze, hogy kinek mi éri meg, az egy szubjektív dolog, de köztudott, hogy az Apple termékek az új generációig ugyanazon az áron kaphatók, és ugyanazt az árat kapja meg az új generáció. Generációváltás előtt 2 év hűséggel venni valamit nem túl jó biznisz szerintem. De egy szóval nem írtam, hogy senki ne vegyen, csak hogy szerintem rossz döntés

    "Persze te az i4 áresését is megjósoltad szolgáltató szinten. Gratulálok."

    És? Tehetek én róla, hogy itt elborultabb iPhone fanatizmus van, mint az USA-ban? Jó példa az első iPhone, ami 400$ volt, és bukás is lett összességében. A 3G óta tért észhez az Apple meg az AT&T, nem is mernek 200 dollár fölé menni, és azóta kezdett befutni az iPhone is... Na, te meg azt jósoltad meg, hogy az i5 jelentősen drágább lesz, mint az i4 most, és egy darabig az i4 ára se fog esni. Neked talán biztos forrásod van, vagy mi? :U Tartom veled szemben, hogy nem megy 120 fölé ikon 200-ban az ára, az i4 pedig a bevezetőt követően a mostani 3GS árára esik.

    Látom, fárasztó éjszakád lehetett, pihenj egyet, ide nem kell ennyi indulat, anélkül is meg lehet oldani a problémákat. ;)

    Szerk: Vadászcsiga, neked elment az eszed. :DDD Komolyan azt hiszed, hogy azért nem ajánlom másnak, hogy i4-et vegyen, mert nekem még 3G-m van? :DDD :DDD Atyaisten, hol nőttél te fel, Tijuanaban? :U Messze áll tőlem az irigység, főleg, hogy látatlanban irigykedjek akárkire is. Elmondtam a véleményemet, tanácsomat, ennyi.

    A másik kérdést is nagyon rosszul látod. Nem vettem volna 18 hónapra se iPhone-t, ha nincs kötbér, akkor se. Mindenképp fateron keresztül akartam új telót, épp azon voltam, hogy átviszem a T-hez, aláír, én meg veszek egy telót. Pont ekkor jött be a vodás akció, azt elszúrtam, ez tény. De annyira nem izgat, hogy emiatt hirdessem az igét, és másnak se legyen. Atyaég, miféle eszement marhaság ez? Irigységből, persze. :U

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Aktív témák