Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz M1995 #304638 üzenetére

    Szokásos szalmabábozás. Szerintem egy darabig megint ez lesz a hozzád intézett utolsó hozzászólásom.

    Ilyenekre gondolok:

    "Akkor te használd azokat a szolgáltatásokat, amelyek neked beváltak"

    Szó nem volt róla, hogy használj más szolgáltatást, te is tudod, ez csak egy csalinak bedobott szalmabábozás, hogy magadat az ízlésed miatt megtámadottnak állítsd be.

    "Szerintem az Apple nem is hirdeti magát azzal vegyél iPhone-t és a riválisok szolgáltatásai is a legjobban fognak működni rajta, és összevissza költözhetsz könnyedén, hanem úgy az Apple szolgáltatásaival van legjobb integráció"

    Ismét, bevonulsz egy olyan pozícióba, amikor magad köré hajlítod a valóságot, erről sem volt szó. Arról volt szó, hogy a konkurens szolgáltatások sok esetben azért szarabbak, mert az Apple gáncsolja őket. Ez a kijelentésem nem mondott semmit arról, hogy az Apple szolgáltatásai jók-e, így megint olyan dologgal vitatkozol, ami nem hangzott el.

    "De a többség az ingyen tömörített ajánlatot használta"

    Ez megint egy másik pozíció, mint ahol korábban voltál. De amúgy teljesen jogos kritika, hogy ennek az ingyenességét megszűntette. Csak közben arról magyarázol, hogy az Apple mennyivel jobb, mert ott bár fizetni kell, de nem tömörít. Ilyenre mindig is volt lehetőség a Google-nél is.

    "Hát pedig, ha valaki Androidról érkezve pl. a bluetooth fájlküldés hiánya miatt panaszkodik az iPhone-ra, akkor ezt a választ fogja kapni. Nem tudom miért kell ezt személyes sértésnek venni."

    Senki szóba sem hozta a bluetooth fájlküldést (ellenben te sokadszorra vetted már elő az elmúlt hetekben), ez már Androidon is rég kikopott a többség emlékezetéből, de egy könnyen védhető pozícióba vonulsz vissza, hogy a vitapartnered inkább egy csali bullshittel legyen lekötve.

Új hozzászólás Aktív témák