Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringloszilva

    tag

    válasz -secret- #86722 üzenetére

    Jaa, kösz. Csak a világ kicsit tágasabb angliánál.. Most már csak az hiányzik, hogy a támogatott nyelvek listájánál az legyen: inglis, pöst.
    Lehet, hogy bávallalom a droidos bugokat, de gyerekek ez kurvára gáz már, hogy 2014-ben nincsen magyar nyelvú swype mikor a droidon 3 éve van.

    (#86862) kali: Ez úgy hangzott, mint valami epl kampánybeszéd. Tudpd jöttünk páran a WP oldalról és tisztában vagyunk vele, hogy az alkalmazások gyártói is olvasnak újságot. És a WP alkalmazásokat már akkor felkészítették a következő nagy rendszerváltásra, mikor még csak a kis pöcsök villogtak a fórumokon a developers verzióval és híre nem volt a véglegesenek. Már akkor ki volt írva az alkalmazások 70%-ánál, hogy kompatibilis a 8.1-el (vagy éppen nem). Szóval le van maradva az alma. Pedig neki csak egy egy készülékre és 2 kijelzőméretre kell optimalizálni, mig WP-n vagy droidon többre. Szóval lehet fikázni kukarobit, de mindig fényévekkel az alma előtt fognak járni :)

    [ Szerkesztve ]

    Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!

Új hozzászólás Aktív témák