Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz don dante #10662 üzenetére

    Minden esetre érdekes dolgokról beszélgettek, nálam nem produkált semmi ilyesmiket az AI de még hasonlóakat sem.
    Minden esetre örülhetne a -60 fokos lapjának, sőt ha a legújabb javított AI esetleg -100-at mutatna meg egyenesen ugrálhatna az örömtől mert lassan az eszközei szupravezetővé válnak és lehet 6 Ghz-n tolni a mindegy milyen prociját.

    Talán itt az ideje a Bios Resetjének, és első körben a Bios update-nek is, (ugyanis a sabertoothoz is már 9!!!! bios update készült) de ha nekem lenne ez a szitum a Win-7-et is tolnám újra a Bios update és reset után full auto opciókkal a gyári értékeken hagyva mindent.

    Ha meg nem tuningolt semmit és ilyeneket produkál a soft alapjáraton akkor lehetne valami deszkás probléma sztem.

    ui:
    Mondjuk ezt utáltam mindig a telefonálgatásos hibafelderítésbe is, próbálgatni kitalálni mi lehet a gond, teszem azt ha lenne autóm és valamiért nem indulna, nem tartom valószinűleg hogy fórumozgatással, vagy telefonos segítséggel tudna segíteni a szerelő vagy igen hamar kiderülhetne a bibi, sőt lehet hogy ki sem derülne a szétszerelés után sem, mikor eszébe sem jutna pl megkérdezni bárkinek hogy van e benne benzin, és jééé mondjuk tényleg üres a tank.

    Számítástechnikai telepítési alap javaslatok 20 év szakmai gyakorlat és tapasztalat alapján.

    1: teljes áramtalanítás

    2: Alapértelmezett Biosbeállításokkal való operációs rendszer telepítés.
    (Aki ettől eltér és tuningosan rak fel Win7-et pl a jó isten se fogja kiszürni az esetleges e miatt keletkezett softwares anomáliákat ami lehet pl a fenti kollégánál is akár.)

    3: Op rendszer telepítés, a gyártó honlapjáról a legfrissebb driverek

    4: Semmi + !!!!!!!!!!!!! se crisys 2 Se BF3 se Need for speed és egyébb baromkodások

    5: alap oprendszer tesztelése LINX CPU és egyébb kis segédprogik feltelepítése ami a későbbi tuningoláshoz majd kell. Sok screen shot gyártása mit is muzsikál alapon a gép hogy megismerjük a hőértékeket és egyébb pl. Gflops paramétereit.

    6: Ha a rendszer stabilan megy alap oprendszerrel Hardwares hiba kilőve, az esetleges anomáliákat program okozhatja. Ha a rendszer instabill érdekes dolgokat produkál Hardwares hiba a valószínű, De azt fontosnak tarom megjegyezni hardwares hiba esetén jellemzően a Win mindig kék halál(ok) produkálásával települ. Stabil müködés esetén mehetnek fel az egyébb programok és játékok, és kérem most lehet majd ha ezeket is leteszteltük működés közben majd utánna! elkezdeni a tuningolási finomhangolásokat és feszültség és egyéb beállításokkal való kisérletezgetést.

    Igaz Dante testvér?
    Én ezt javallanám az ifjú tuningos barátunknak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák