Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz HSM #2810 üzenetére

    Lehet olyan eset, ahol igenis lenne értelme a 690-nek, de érdekes módon ritkán látni az ilyesmit az eféle csoda-álom-rémálom gépeknél. Ha mondjuk rá van kötve három monitor, és azért kell az extra teljesítmény. De általában ilyesmire ritkán van példa.

    Kiegyensúlyozattlan rendszer, mert hiába bivaly erős, hiába szép, nincs összehangban a hozzá való körítés (kijelző, hangrendszer, stb.). Ez nem azért született, mert hát ezen fog játszani... ez azért kellett, mert ez a legdrágább, és kész. :)

    Értelmet keresni benne? Az érzés, hogy birtoklod. Egy 6-os BMW-t vagy A7-es Audit sem azért vesz az ember, mert racionális döntés. Nem, az egy státusz szimbólum, és az irigység adja az erejét, mozgatórúgóját. Hogy irigy pillantásokkal jutalmaznak, mert te egy olyan autóban ülsz, míg nekik esélyük sincs arra, hogy efélét birtokoljanak. Semmivel sem tud normál kürülmények között többet nyújtani, mint egy harmad annyiba kerülő autó, de mivel olyan drága, amilyen, azért lesz belőle kvázi státusz szimbólum. Márpedig amíg az ilyesmire igény van, addig az igényeket ki is fogják elégíteni.

    Ugyanez a GeForce 690 illetve az alant látható gép alkatrészei. Van, aki kifizesse, hát akkor miért ne csinálják meg a gyártók, miért ne fölözzék le az extra hasznot érte?

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák