Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Speeedfire #2565 üzenetére

    Hogy lehetne már átláthatatlanabb, mint a rettenetesen ronda és kényszeredett, nyakatekert, eszközhiányos, tökönrúgott, kezelhetetlen, nehézkes iframe-es szenvedés, amivel fentebb próbálkoztál?

    Hidd el, ha az átláthatatlan, amikor egy eszköznek tisztességes módon a nem túl bonyolult API-ját használod, és jobbnak találod valami nagyon overkill és csúnya iframe-es módszerrel megoldani feleslegesen a dolgot, akkor a kódoddal van valami nagy baj, nem pedig a rendelkezésedre álló eszközökkel. Nem beszélve arról, hogy láthattad, mennyi - egyébként kikerülhető - szenvedést visz a feladatodba, ha ezt választod, ami meg rengeteg időt is vesz igénybe, az idő meg pénz, így jó sok pénzt és energiát is vesztesz vele, csak nem veszed észre. Az átláthatatlanság mellett egyébként ilyen vonatkozásban nehéz érveket találni.
    A Te érdekedben mondom ezeket, de ahogy érzed, nyilván úgy oldod meg, ahogy akarod, csak ne csodálkozz, ha aztán később rájössz, hogy mégsem volt jó, hogy így közelítetted meg a kérdést (amikor az iframe-mel kapcsolatos korlátokba ütközöl). De hogyan asszisztálhatnánk mi ehhez jó szívvel? :DDD

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák