Új hozzászólás Aktív témák

  • Realradical

    őstag

    válasz tothjozsi96 #3094 üzenetére

    Szia!

    Arra, hogy normálisan nézzen ki a popup itt egy megoldás: Fancybox

    $(document).ready(function() {
    setInterval( showImage, 60000);
    });

    function showImage() {
    var id='valami id ami alapján randomizálod az image-eket';
    $('#myImage.'+id).trigger('click');
    }

    A +10 pontos logika attól függően kreálandó le, hogy hol szeretnéd tárolni, vagy, hogy elérhető kell-e maradjon az aktuális állás a user session megszűnte után. Ha DB-ben akarod tárolni, akkor kell rá egy webservice ami meg tudsz hívni a sikeres klikkelésre.
    Ennek a megvalósítása függ attól, hogy milyen DB-t használsz, milyen webservert, milyen nyelvet használsz, Java/.NET, stb.

    szerk:
    Lehet mondjuk bonyolítani feladattól függően. Pl. nem akarod, hogy kliens oldalon látszódjon az image egy rejtett div-ben, akkor valahol tárolni kell őket és időnként előszedni pl. egy webservice-en keresztül. Ha nem akarod, hogy a user is tudja hívogatni a ws-t akkor oda kell valamilyen authentikáló folyamat, hogy tudd ki piszkálja a ws-ed. Le lehet kezelni, hogy adott user ugyanazt az image-et ne kapja kétszer. Az image klikkelés sem teljesen tiszta nekem, hogy mit szeretnél. Ráklikkelek egy image és jön a pont, vagy ad valami feladatot/kérdést ahol jó választ kell választani. Ebben az esetben nem elég egy image-et előhozni.

    [ Szerkesztve ]

    Things that try to look like things often do look more like things than things

Új hozzászólás Aktív témák