Aktív témák

  • Winne

    nagyúr

    Sziasztok!

    Betérek ide is, teljesen laikusként tenném fel kérdéseim.

    Van egy bicajom (MTB), ami lassan 15 éves lesz és elérte már a végét jelen állapotában. Amit tudni érdemes még a helyzetről, hogy én A-ból B-be bicajos vagyok, kicsi távokra használom csak, pár km néha oda-vissza, tehát semmi extra és drága dolog nem kell. Amit vennem kellene, az egy monoblokk a régi csapágykosaras móka helyett, az szét lett szedve tavaly nyáron és csak a szentlélek tartotta egyben. Ebből mindenképpen egy új kellene, a többi cuccból lehetne használt is, csak olcsó legyen. Ezek két komplett kerék és két fém pedál. A mostani kerekekből a felni maximum centírozva maradhatna, nem tudom azt mennyiért csinálják ill. érdemes-e, sima "mezei" egyfalú felni, mindkettő üt. Gumikból a belső sztem oké, külső mindkettő kuka és aszfaltgumit szeretnék rá, eddig elől egy vékony volt, hátul egy vastagabb.

    A másik variáció, amin gondolkodom, egy használt bicaj, amiből egy nekem megfelelőt 25-30 között már tudnék venni, amit most néztem konkrétan, az 26 és kompletten friss felújított áru.

    Tudtok nekem tippeket adni akár a vásárláshoz, akár általánosságban, hogy mivel jövök ki jobban? Szombathely környéke helyileg, de persze minden 5letet szívesen veszek, körülbelüli árakat se nagyon tudok.

    A monoblokkot szerdán megpróbálom lemérni, a kerék sejtésem szerint 26-os lehet.

    Köszöntem,
    Winnie

    Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

Aktív témák