Aktív témák

  • coqito

    tag

    Olyanban kérném segítségeteket illetve először csak véleményeteket, hogy van nekem egy pár éves gazdaságos madaras tecsós bringám. Na most a fék már cserélve van rajta nagyon jól fog. Váltó eredeti de vált rendesen igazából használható. Első kerék hibátlan talán zsirzás ráfér de amúgy nem lötyög nincs bent 8-as szóval használható. Hátsó kerék viszont viszonylag nagy nyolcas és a tengelye kicsit görbe. Hajtókar cserélve volt pedál használható fém pedál. Lánc nyúlott valamennyire de ha rábólintotok a dologra akkor úgyis cserés lesz.

    Na most amit szeretnék az a Kelly's Magnus mellé egy országúti bicó. Nem kell semmi extrára gondolni csak tudjak vele haladni stb. Na most akkor a kérdés: Szerintetek erre a kis acélvázas csodára ha hátsó kerékbe agyat cserélek és becentíroztatom rárakom az maxxis aszfaltgumit, veszek bele egy monoblokkot és veszek rá egy normálisabb kormányt akkor az megéri nekem? :D

    Oké a kérdés furcsa de most nincs nagy pénzem egy országutira de velencei tó körözésre meg ilyen aszfaltos kerékpározásokra edzésre jó lenne ez, vagy fölöslegesen sok kiadás lenne már erre. Főleg a hátsó kerékkel vagyok bajba hogy érdemes -e belé új tengelyt vennem centríroztatni és csapágyazni és visszarakni, vagy újat kéne boltolnom. Mert látom Én is hogy ez nem túl nagy minőségű hátsó kerék de most a fő erő a kérdésben.

    Válaszotokat előre is nagyonszépen köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák