Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz dqdb #23524 üzenetére

    Köszi, mindenképpen beszerzek egyet.

    Ez ráaádsul egy 2,4"-os Nobby Nic, így tényleg elképzelhető, h alacsony a nyomás. Hány BAR lenne az ideális ezekbe alám?

    Egyébként igyekszem a nagy huplikat, rossz terepeket kimozogni lábból. Olyankor értelemszerűen kiállok a nyeregből, s érezhetően nincs is akkora teher/nyomás a hátulján.

    A külsőgumiba rakható defektszalagot is megveszem valamikor, eddig 2/3 esetben tüske és egy kis fém tüske bökte ki a gumim. Szinte 100% - még nem néztem meg - h a mostani defekt oka is hasonló.

    Egyébként tegnap vettem észre, h az alig 1000 km alatt, már a külső megkoptatta hátul, a felső 'vllarész' belső falát. :F Gondolom akkor kezdte el koptatni, amikor sárban tekertünk, mert alapesetben ott pláne nem ér hozzá - annak, ellenére sem, h baromi vastag a gumi.

    Erre van valami tipp esetleg? Ha, gondoljátok csinálok róla képet, de az alu látszik már. Sima fényes fekete. Le kellene javítani festékkel és rámatricázni?

    Köszi ezt is.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Aktív témák