Aktív témák

  • válasz ludsimon #23680 üzenetére

    :)
    Tudod, ez olyan rabló-pandúros dolog. A rabló mindig egy (vagy két) lépéssel a pandúr előtt van. Hiába pisil akármennyit, ha a dopping-reagens anyag nem ismeri az újfajta doppingszereket. Egyszerűen átcsúszik a szitán a szer, mert nem is ismerik, vagy nem tudják kimutatni. Egyelőre. Emlékezz a tavalyi doppingbotrányra, amikor pár éves vizeletmintákat vizsgáltak meg, és tucatjával akadtak fent a népek a rostán. Pár éve nem tudták kimutatni, most már igen. Most vesznek pisimintát, egyelőre nem tudják kimutatni a zanyagot', de majd néhány év múlva igen.

    Dopping nélküli emberi izomzattal nem lehet megcsinálni se a Giro-t, se a Tour-t (ennyi idő alatt) Ezt nem én mondom, hanem professzordoktoratyaúristenek akik lehet, hogy jobban tisztában vannak az emberi test korlátaival, mint mi itt összesen.

    (#23687) ludsimon
    Tezsvérem. Az edzést elismerem, de edzhetsz akármennyit, az alapvető biológiai tulajdonságodat nem tudod megváltoztatni, ahhoz már a szüleid első éjszakai együttléte előtt össze kellene rendezni a génjeidet, génsebészeti úton. Ez (egyelőre) tiltott. Nem kell erről vitatkozni, fogadd el, hogy mindenki doppingol. Ki így, ki úgy.
    Ahogy előttem írták, az doppingol jól, aki nem bukik meg.

    [ Szerkesztve ]

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Aktív témák