Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz ludsimon #27864 üzenetére

    Én inkább kitolnám azt ~25 évre. De nem feltétlenül a számítógép vagy a kondi a probléma, hanem az, hogy ebben az életkorban az emberek többségének még nem esik le, hogy lehet oda kéne figyelni az egészségére. A szerencsésebbek ilyentájt rájönnek, hogy lehet kéne mozogni is (és nem csak a discoban), a kevésbé azoknál meg ~40 évesen elkezdenek sorba jönni a problémák (mind érrendszeri, mind mozgási).
    Kondizás meg menő, de az esetek többségében azzal csak többet ártanak maguknak, mint segítenek (sokan gyúrnak felsőtestre, de vázizmokra semmit, ezzel is megalapozva a későbbi gerincsérvet pl.). Egy másik részük meg beszélgetni jár oda... :)

    szki:
    Én nagyon támogatnám a kötelező sorkatonaságot, de csak akkor ha értelmes módon csinálnák (elméletet olyan tanítana aki tényleg ért hozzá, eddzések tényleg eddzések lennének, nem az emberek szivatása, stb, stb.). Amire sajnos nem látok sok esélyt :( De nagyon ráférne nem egy emberre mind egy kis szigor, mind egy kis erőnlét... (utóbbiba beleértem magamat is, én kimaradtam már a kötelezőből, de ha ésszerűen lenne bevezetve, akkor visszamenőleg is benne lennék a dologban).

Aktív témák