Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Pirospont az ebikenak, tudnak ők, ha akarnak, profi e-mail management, minden a megbeszéltek szerint, gyors szállítás. Megjöttek a cuccok, túl vagyok a szerelésen, lassan tesztkör.

    Schwalbe Lugano külsőket kapott végül, 25-ös szélességben, és Schwalbe belsőket. Szerelésnél nagyon szimpatikus volt mind a kettő, nagyon tetszenek, remélem használatban is beválik, mert akkor megtaláltam az olcsó és jó gumikombinációmat.

    A műhelypumpa lehetne kicsit masszívabb érzésre, ha már majdnem 9 ropi volt, de a működésre nincs panasz, úgy fújt 8 barig(persze ha jó a skála), mint a pinty, elvileg még tud 4-et. A minipumpa is tetszik nagyon, minőségi már ránézésre is, fújta is a prestát szó nélkül, arra bőven elég, hogy defekt után hazaguruljak, így első blikkre így érzem, majd élesben kiderül. Egyetlen baja, hogy nem olyan mini a maga ~25 centijével :DDD Súlyra rendben van.

    Megint kiadtam egy valag pénzt... de elégedett vagyok :)

    más

    Nem tévedtem, tényleg egy barátom a személy, aki benne van az underworld szervezésében, pont tegnap írt, hogy menjek akkor, idő van lassan. Meg is néztem a versenykiírást, de sajna ez teljesen mtb terep, így kimarad egyelőre :( Nagyon viszket már a fenekem a vastaggumisért, de még nagyon nincs látótávolságban.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák