Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz rii #38560 üzenetére

    A kondizás nagyon hasznos keresztedzés! Amikor nincs bicaj, akkor a pihenő napokon kell is súlyzós edzés a felsőtestre. A szervezet növekedési hormonokat termel, melyek a véráramba jutva nem csak az éppen megdolgozott felsőtesten fejtik ki jótékony hatásukat, hanem az épp regenerálódás alatt lévő bicajos lábizmokon is. Ezáltal a lábak regenerációja is felgyorsul!
    A felsőtest, illetve a törzs izomzatát folyamatosan karban kell tartani, mert nagy szűkség van rá akár bicajozásnál is. De hosszú futásnál pláne (medence körüli izmok).

    Amúgy meg nagyon hülyén néz ki, ha valakinek brutál izmos a lába, míg a felsőteste egy nulla, Tudjuk jól, hogy a csajok a felkart, és a bicepszet nézik meg leginkább (disco izmok:) ). Persze gyakrabban látok fiatalokat kigyúrt felsőtesttel, és mellé pálcika lábbal, azaz nulla combbal, és csenevész vádlival.

    Szerintem az az egészséges, és szép, ha a karok, és a lábak ereje, izomzata összhangban van egymással.

    A genetika sok mindent meghatároz. Valaki könnyen épít izmot, míg valakire egyáltalán nem megy fel

    szerk. na az étkezésbe én nem megyek bele, mert leharapják a fejemet. De egyszerű ételekkel is csodát lehet művelni, és nem kell azt a sok szintetikusat nyomatni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák