Aktív témák

  • ludsimon

    veterán

    válasz hoffman_ #38582 üzenetére

    "Amit tavaszig megszerzel megsúgom mi lesz: nullához konvergáló valami."
    Hányszor kell elismételnem, hogy alakformálás a cél, nem pedig paprikajancsivá felfújni magam fél év alatt?

    "Ennyi, kösse föl magát, lúzer."
    Ezt nekem céloztad? :F
    Legjobb tudásom szerint próbálok segíteni. :(((

    deicide:
    Te miről beszélsz? Megkérdezhetem milyen 1 órai napi tekerésről beszélsz mikor tisztán és világosan itt van minden?

    Többször Balaton körbetekerted, többször tekertél 2 óránál több aerob mozgást, akkor nem teljesen értem hogyan sikerült az 1 órai napi mozgást összekötni a -20 kg-al?
    Azért jött le -20 kg mert letekertél csak a nyáron: 2298 km-t gyakorlatilag 1 hónap alatt + a többi amit nem trackeltél esetleg.

    rii:
    Ha nem táplálkozol rendesen akkor persze, hogy el fogod égetni, de legelőször a zsírt égeti a szervezet, egész pontosan mikor aerob zónában vagy szénhidrát-zsír keveréket égeti el, zsír nagyobb százalékban ég 140 pulzus alatt. Ha elfogyott a szénhidrát akkor elkezdi égetni a tartalékokat, miután nincs a májba akkor kezdi égetni az izmot.
    Nem olyan gyorsan történik ez meg hidd el! Inkább a felső test ahol nem dolgozik egyetlen izom se bringázáskor onnan fog eltűnni gyorsan az izom, mert az nem dolgozik. Az lesz majd nagyobb probléma fenntartani. De mint mondtam az alakformálás és a comb a legfontosabb szerep nálam! Nem a felsőtest, de annak is fel kell jönnie, mert mindent edzeni kell, nem lehet csak a combot.

    Egyébként én is csak ismerkedek még a könyvel, mert ez az egész táplálkozás számomra eléggé fekete lyuk volt eddig. :D

    albert8:

    Akármilyen mozgáshiányos, mozgásszegény ember elkezd mozogni az fogyni fog azonnal, látványosan gyorsan! Mikor elkezdtem 0ról azonnal kb hetek lefolyása alatt -5 kg lejött, úgy, hogy szinte alig edzettem a mostani szinthez képest (pl.: hétvégente tekertem 100km-eket, meg néha hétköznap).

    [ Szerkesztve ]

    undefined

Aktív témák