Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    válasz ---Lasali--- #40820 üzenetére

    Nem írtam sehol - de még csak nem is utaltam rá - hogy konkrétan te lázadnál a márka ellen, mindössze általánosságban fogalmaztam meg kritikát az ilyen jellegű szemlélettel kapcsolatban - nem közvetlenül neked szólt tehát.
    A többire reagálván pedig próbáltam megvilágítani azt az összefüggést, hogy amelyik forgalmazó többet áldoz marketingre, az többször jelenik meg a különböző felületeken; aki több reklámfelületet vesz, azzal többször találkoznak az olvasók, érdeklődők; ugyanígy, aki több tesztcuccot ad, annak több tesztje jelenik meg az újságok hasábjain. Pusztán azért, mert kicsi a hazai piac. Mind a reklámfelület megvásárlása, mind a termékek tesztre bocsátása költségként jelenik meg, és van cég, amelyik többet, van, amelyik kevesebbet áldoz e célra. Azonban ez nem jelenti azt, hogy bármelyik is közvetlenül beavatkozna a magazin életébe. Közvetetten, piaci mechanizmusok által nyilván hatással tud lenni, ahogy mindenki más is. Ennyit szerettem volna írni, nem többet.
    Egyébiránt a BikeMag-nál már csak moderátorként vagyok jelen, a 2011 októberi "válás" után a RevoMag-hoz csapódtam - nem mintha lenne időm aktívan részt venni a szerkesztésében.

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Aktív témák