Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz ludsimon #4375 üzenetére

    --
    Egy dolgot szeretnék, ha tisztáznánk és ez itt mindenkinek szól.

    Én Memével nem azért vagyok szkeptikus, mert én tudom róla, hogy Ő szart árul, vagy, hogy könnyen átver, hanem azért, mert én minden eladóval ilyen vagyok. Persze egy idő után ki lehet érdemelni minden embernél a teljes bizalmat. Én még azért olyan sokat nem boltoltam Memével, összesen egy biciklit vettem tőle, ami még a mai napig nagyon jól tartja magát, de szeretném úgy megválasztani a következőt, hogy az is ilyen legyen.

    Hogy miért vagyok ilyen szkeptikus? Mert nem egyszer vertek át, vagy próbáltak ilyen és olyan területen. A másik része a dolognak, hogy engem úgy neveltek a szüleim és szvsz. helyesen, hogy mindennek nézzek utána amit veszek, mert az ember ha megvesz valamit és utána derül ki valami aprós kis hibája, amit megelőzően kiszűrhetett volna, nincsen annál rosszabb. Ez legalábbis az én felfogásom. Az meg még egy ok, hogy nem 100 ft-okról beszélünk. Nekem ez a bicikli nem kevés ideig tartana.
    --

    Ha mondta Meme, hogy szól akkor miért nem várod meg és ugrasz rá arra azonnal?

    Ezt csak azután mondta, mióta lecsúsztam a Meridáról.

    Lehet, hogy Ti egyből megvettétek volna, mert kisujjból rázzátok az ilyen és olyan alkatrészek megbízhatóságát és működését, de én, mint laikus fully téren teljes laikus, nem tudok így, ilyen gyorsan dönteni.

    Meg mellesleg nem azért, de mi haszna lenne Memének átbaszni egy olyan bringával ami hulladék?
    Általánosítsunk: Legyen Meme helyett egy eladó. Nem szeretném Memét ilyen példában szerepeltetni. Ha egy eladó, valamit nagyon olcsón ad és ráadásul jól is néz ki, lehet, hogy lopott, vagy van valami rejtett hibája ami később jön elő. Persze ez már lehet, hogy túllihegés, de azt ne mondjátok, hogy nem életszerű.

    Szerinted véletlen vásárolnak pont nála fél milliós gépeket Budapestről?

    Nem, nem véletlenül, csak én erről nem tudtam, hogy ilyen nagy referenciával rendelkezik. Mint írtam nem olyan rég ismerem a boltját, Őt.

    belaazallat: Nem tudom mi lehetett a baj :\ Lehet megjegyezte a böngésző.
    Talán ezen a képen látszik valamennyi rozsdafolt nagyon kicsit.

    Tamoo: Igen, nagyon jó bringám van, imádom. Csak kicsi nekem. Eszem ágában nem lenne venni fullyt, ha nem nőttem volna ki, de sajnos muszáj. Az meg újabb érv, hogy a teló sem úgy dolgozik benne, ahogy kell. Egyébként semmi baj nincs vele, tényleg pöpec. De ha már váltok, akkor már olyanra váltok, ami jó pár évig hű társam maradna.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák