Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Ndruu #47337 üzenetére

    Szerintem ez ugyan az csak olcsóbb: [link]
    1200 at eleve nem tud az T6 os led. A új 2. kiadású sem tud annyit. Több ismerősömnek van ilyesmi lámpája, ugyan ez a dizájn, csak akkor még 10 ezer körül volt az ára, meg nem volt színes az eleje.
    Mentünk le tihanytól a lejtőn, haverom azzal a kínai lámpával biztonságosan 45 el gurult lefele, hátul a bicikli úton ahol semmi világítás nincs szóval vak sötét volt, én 25 el mertem menni kb mert nem láttam azt se hogy hol a széle az útnak mert pont előtte lopták le a 2. magicshine lámpámat a bringáról :U , fent volt egy ilyen lámpa: [link] semminél majdhogynem kevesebbet ért. Pedig régen ez volt a "hűű apám milyen lámpád van" kategória.. volt a túrázók közül aki beborult ott az árokba.. Meglett volna még a magicshine om, akkor haverommal együtt érünk le 40 es átlaggal a lejtőn teljes biztonságban, így meg lett fél km hátrányom, meg vártunk 5 percet a többiekre, meg még 5 öt arra aki beborult.
    Csak ezért meséltem ezt el, hogy egy példával szemléltessem, hogy igen is van jogosultságuk ezeknek a lámpáknak, meg valahol itt kezdődik az a lámpa amivel valamit látsz is..
    Pár éve Balatonkörön rajtam kívül egy két embernek volt ilyen nagy teljesítményű lámpája, aztán úgy néztek rám mintha valami csodát látnának, már röhögve mentem kilómétereket mert mindenki nézett meg ámuldozott, aztán 1 évre rá már egyre több ilyen lámpát láttam, tavaly meg már nem is volt nagy szám.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák