Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Muton #7169 üzenetére

    bike-components.de
    Rendelés pünkösd vasárnap este, visszajelzés a rendelésről azonnal. A hétfő a németeknél is ünnep, így kedden jön a levél, hogy a 2-7 napos cikkek mikorra esnek be (ha mindegyik 24 órás lett volna, már aznap elindítják). Még aznap módosították az egyik cikk szállítási határidejét. Szerencsére a közöltnél 2 nappal korábban megérkezett hozzájuk minden, postázás következő hétfőn, végig nyomon követhető volt a rendelés, csütörtök délelőtt megjött a csomag.

    Negatívum, hogy bankkártyás fizetés vagy Paypal esetén 5 euró költséget még felszámolnak, előreutalás esetén ez nincsen. 10 euró a szállítási díj Magyarországra. Általában ez a bolt a legolcsóbb a vénember83 által is írtak közül.

    bike24.com
    Rendelés ugyanakkor, itt 1-3 napos volt mindegyik termék. Szerdán levél, hogy elküldték, nyomkövetés van, pénteken reggel megjött a csomag.

    Paypal nincsen, bankkártya van, plusz költség nincsen, 10 euró a szállítási díj. Negatívum, hogy online az accountodhoz rendelve nem tudod megnézni a rendeléseket, valamint a kommunikációjuk teljesen minimalista.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák