- Hálózati / IP kamera
- Max
- Újabb államok perelik az Apple-t, mert sok pénzt szed ki a vevőkből
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SUSE Linux
- Router gondok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Csinált valamit a Nokia: megváltoznak a telefonhívások
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz Csokicsibesz #134163 üzenetére
Sajna azt látom, hogy a hatásos kaja annyira csak alapanyagokból áll, sok csirkemell, kevés marhahús, halak (lazac, tilápia..), brokkoli, kelbimbó, rizs, és zabpehely, meg néhány kieg. és mindezt full natúrba, hogy ez így brutál monoton, bár én mindet szeretem. Nálam inkább az a gond, hogy a család nem eszi meg full naturba, külön meg nem főzőcskézünk, és próbálom a feleségem főztjéből azt a mennyiséget enni ami belefér. Zsírt látom most a legnagyobb gondnak, mert csirke, pulyka begöngyölve baconba és máris üti a napot, túrós tészta szintén szalonnás, bogarászom belőle a szalonna darabokat, camembert sajt rántva, na ez végképp nem férne bele. Ezért vannak súlyban, érzetben nálam olyan hullámzások mint tőzsdei downtrendnél, megy lefelé, de föl-föl szurkál
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire