Új hozzászólás Aktív témák

  • ChrisG

    tag

    válasz Emu #18014 üzenetére

    Szia!
    Igen, van, nem is kicsi a különbség!
    Sajnos a egyes zsinórok könnyebben szakadnak, mert alacsonyabb a csomótűrésük, nem viselik olyan könnyen a környezeti hatásokat. De a dolog relatív, vannak jó noname zsinórok is, ki lehet fogni őket, én már annyira nem kísérletezgetek, inkább megalkuszom :P . Sok ismerősöm tanácsa ellenére én sem Sufix, Shimi, vagy épp daiwa zsinórokat használok, hanem szinte kizárólag Carp Expert és Nevis zsinórokat, ami nagyon jó kompromisszum, jó áruk van, és a minőségük is jó.
    Bojlis botra Nevis Sensor fluo-t tettem eddig .25-.30-as méretben(Tavaly kipróbáltam a Carp Zoom Bulldogot is), s a feederemre(Raptor heavy 390:) ) ezt használom.

    Korábbi kérdésedre válaszul: - a különböző fluo zsinórok nem feltétlenül zavarják a halakat, azonban azt is el kell ismerni, hogy egy olyan vízen, ahol sokan horgásznak ilyen zsinórokkal, ott lehet jelentősége a zsinór láthatatlanságának. Egy matuzsálem, ha már sokszor horogra akadt, lehet elkerüli azt a szereléket, amihez virító madzag vezet-ha addig is az vezetett hozzá-. ;)
    Idén szerintem visszatérek a "terepszínű" zsinórokra, vagy a teljesen átlátszóakra én is.

    [ Szerkesztve ]

    Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...

Új hozzászólás Aktív témák