Új hozzászólás Aktív témák

  • Steady74

    Topikgazda

    válasz odrif #27998 üzenetére

    Kikerestem Nektek, íme:

    Kedves horgászok ! :)
    Ezen nyilvános bejegyzésem nektek szól, akik elég szép számmal jelöltök be nap mint nap a közösségi oldalon. :) Ez nem gond, hiszen szívesen segítek bárkinek, aki ezt kéri tőlem. Sajnos nem tudok minden üzenetre, kérdésre azonnal válaszolni, ezért kis türelmet kérnék tőletek, naponta 10 - 20 új üzenetet is kapok ismeretlenül, akik kérésekkel, illetve kérdésekkel fordulnak felém.
    Még valami: Az általam legjobban kedvelt (és a legjobb ) csapat a Haldorádó Team. Büszkén viselem a Team logóját, a ruházatot, és használom, tesztelem a termékeiket, mindenféle fizetség, vagy ellenszolgáltatás nélkül. Ez egy önkéntes gesztus a példaképeim -Döme Gábor és a Haldorádó Team- iránt, akik barátként tekintenek rám, mindig szeretettel fogadnak ha náluk járok. Emellett persze bármerre is megyek horgászni, igyekszem népszerűsíteni a Haldorádó-t, hiszen amellett hogy soha nem látott sikereket érek el, rengeteg és egyedi segítséget kapok én is tőlük, legyen az szakmai, vagy bármi más. De ennyi és semmi több. Tehát nem vagyok Haldorádó Team - tag, nem dolgozom a cégnél, nem vagyok a Haldorádó Team teszthorgásza, -bár nem titkolt célom hogy az legyek. Ezért is dolgozom keményen, a kevés lehetőségeimből, megpróbálom a maximumot kihozni, igyekszem fejlődni, és átadni másoknak is a csapat neves tagjaitól, illetve a több mint 25 éves horgász pályafutásom alatt megszerzett tapasztalataimat, tudásomat, mindezt a Haldorádó szellemiségével összeegyeztethető módon, kellő alázattal és szerénységgel.
    Ezért kérek mindenkit, hogy aki jelöl vagy kérdez tőlem, a fentiek tudatában tegye. Ezúton is köszönöm a biztató üzeneteket, gratulációkat ! :)
    Sikeres horgászatot kívánok Nektek! :)
    - Csak a kék ! <3

Új hozzászólás Aktív témák