Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz jpeetr #52018 üzenetére

    Úszóssal meghorgászni ha lehetséges. Fenekezőssel szerintem csak akkor lenne értelme ha a torzsák elé tudsz dobni közvetlenül. Letapogatni meddig akad és elé etetni és horgászni. De én feltolós felfektetős úszós cuccal be a torzsák közé ahol van egy pici hely ami nem akad legszívesebben így nyomatnám így látatlanban.

    Kérdeztél orsót feederre nem ismerem ezeket a típusokat. Nekem régi abu orsók vannak feederen amiket pergetni használtam annak idején de feeder orsókká neveztem ki őket. Szerintem ha ideális feeder orsót keresel gyors áttétele legyen amivel gyorsan kikapod nem kell kurblizni sokáig. Azért használom én ezeket a régi pergető orsóimat többek között. Legyen fémdobos legyen fém pótdob hozzá lehetőleg tudjál gyorsan váltani vastagabb/vékonyabb zsinórra. Precíz fék de lehetőleg rövid utas fék nyeletőfék helyett.

    Ha most kellene vennem amiben bíznék Walternek ezek a versenyen használt daiwa lexa orsói. Sajnos az kicsit húzósabb mint amit említesz árkategóriában.

    Amire figyelj ne vegyél úgy nem próbálod rá a botra passzoljon hozzá súlyban és ki legyen egyensúlyozva vele a bot mert különben leszakad a kezed .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák