Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz horcsog #65227 üzenetére

    Köszönöm a válaszod!

    Igen, gondoltam, hogy nem lesz ennyire egyszerű dolgom.

    Végül 13-as meg 15-ös N Gauge zsinórt vettem mert abbóól volt, remélhetőleg a 15-ös akkor megfelelő lesz kezdésnek, bár akkor lehet, hogy így a 13-as meg felesleges. No mindegy, majd meglátom, valamihez biztosan jó lesz.

    Köszönöm a tippet horogméret terén is, valamiért a Guruból nem találtam csak 10-16-18 méretben, de majd keresek helyett másfajtát.
    Rendben, akkor kezdésnek kipróbálom a tímárt, legjobb lenne ha már le tudnék jutni, aztán úgy is kitapasztalom a dolgot.

    saen
    Köszönöm neked is a választ. Ezt örömmel hallom, első körben nem terveztem nagyon elmerülni az etetőanyagokban anyagilag, így legalább tudok kicsit kísérletezgetni, próbálgatni az alsóbb szegmensben is.

    Köszönöm a részletes leírást a csalikról is, el is mentem a commented meg a többiekét is, hasznos lesz. Egy két dolgot már beszereztem, meg ahogy te is mondod az elején tényleg a legjobb ha egyszerű, és akkor van alkalma az embernek kísérletezgetni, mert akár egy Walterlandban is akkora a kínálat (és gondolom a külföldi helyeken még több dolog elérhető ami itthon nem is), hogy naphosszat lehetne nézni, próbálgatni akár csak a csalikat, etetőanyagokat is.

    Általános

    Egyébként milyen elgondolásból kifolyólag kerül egy-egy konzervkukorica mindenféle extra nélkül néhol 500-1000 Ft-ba? :F

    Nyilván nem kötelező megvenni stb. , de ettől függetlenül tényleg furcsa, hiszen akkora különbség nem lehet a 200 alatti konzerv minőségében sem (Aldi, Lidl és társai), ráadásul van ahol még címke sincs a konzerven szóval tényleg bármi lehet bárhonnan. Van aki ezeket megveszi ennyiért? Mert némelyik etetőanyagnál ott a marketing, az ilyen olyan extra aroma, elkészítési mód, eljárás stb amit ráírnák, nyilván van amik ezek közül is kifogásolhatóak, de valamilyen extra energia / pénz lett fektetve az előállításukba, ellenben a sima, mezei kukorica, na azt mi adja el?

    Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy ha netán hétvégén mennék pecázni mekkora zsúfoltságra lehet számítani a tavakon, illetve a Duna szakaszokon? Van esetleg Budapest közelében nyugisabb környék?

    Egyébként dunakeszin is van horgásztó, oda jár valaki?

    A másik kérdésem, hogy a Budapest - Dunakeszi szakaszon horgászik valaki a Dunán? Érdemes lehet Feederezni, van esetleg olyan hely amit ajánlanátok? Egyszer kétszer jártam dunakeszin a Dunán, vannak kellemes kis részek, de hogy pecázni mennyire jó az megint más kérdés gondolom. Ha esetleg valaki jár arra megköszönném ha megosztaná.
    Szép napot! :R

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák