Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz 7 #7766 üzenetére

    Értem én, és persze a linux megint más tészta, hisz eleve nem úgy néz ki, mint egy win. Nyilván azt is tele lehetne pakolni olyan dolgokkal,amik legtöbb linux-on nincsenek meg(nemtudom, nem vagyok jártas benne :B ), és akkor mindjárt ott is van a mindent bele kategória. De mondjuk egy win-nek nem alaptartozéka egy dock pl..
    Én csak azon vagyok "fennakadva", hogy ott az első hsz-ben, hogy mi mi, magyarán meg van adva a kategória besorolása, és ilyen alapon több egyszerűbe nevezett nem oda való. Azon persze lehet vitatkozni, hogy mi az egyszerű, és mi nem, de ha már egyszer most az sorol valakit az egyszerű kategóriába, hogy nem használ semilyen pluszt, ha meg igen, már mindent bele, akkor illene ehhez tartani magunkat nemde?
    Az ömlesztésnél igazad van, úgy nem lenne benne igazság, de így meg gyakorlatilag az összegzőnek adnak plusz munkát, mert ahelyett, hogy csak rákeres erre-arra a kategóriára, és feladja szavazásra, most válogathat is, hogy melyik hova. Ha meg x mondjuk használ egy dock-ot, de marad egyszerűben, és a többi "szabályossal" ellentétben ezzel nyeri meg a kategóriát, akkor meg... szal érted.
    Egyébként nekem pl mindkettő kategória tetszik, ha jó az összkép :)

    Szerintem eléggé érthető, ami az első hsz-ben le van írva :)

    A logout-os dolgot én is támogatom :R

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák