Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz myckey #5018 üzenetére

    nekem amúgy kb. ugyanez a felépítésű házam van, csak a kábel takaró lemez helyett normál kivágások vannak az alaplapi tálcán, gumis takarókkal, ha nem építesz be extra HDD keretet, akkor 385mm helyből gazdálkodhatsz, ami a VGA hossza és a beépített radi+venti kombó között oszlik meg. ezeket ugye úgy tervezeték, hogy egy dupla AIO elférjen elől (mondjuk az enyém fogad 360-asat is, de minek), és alapból az az ajánlás tudtommal, hogy szívó üzemben legyenek a ventik beépítve.

    ha megfordítjuk, akkor a VGA alatti rész, ahol a nyitott coolerek kavarják a levegőt, pont kimarad kicsit a legáramlásból, ami lehet, hogy rosszabb, mintha a radiról lefújt levegőt kapja, bár ezt tényleg ki kellene tesztelni. ha veszek végre valamit, akkor majd kipróbálom mindkét opciót, aztán meglátjuk, mi történik, simán lehet, hogy semmi, ahogy felettem is írják.

    amúgy ahogy nézem, a varázslós bolt 2 évvel adja a máshol 1 év garival futó AIO cuccokat, kb. 4-5K-val drágábban, pl. az Arctic Liquid 240, amivel egyre inkább szemezek én is 24 helyett 29-re jön ki postával, ez nekem pl. már megérné a plusz ráfordítást. ha esetleg tud valaki fővárosi boltot, ahol szintén két évet adnak rá, az ne tartsa magában, én gyors klikkelgetés utána amegbízhatóbb üzeleteknél mindenhol az 1 évet láttam.

    (#5019) abridabri: a Lepa-n van opció a blokk ledjeinek kikapcsolására?

    (#5021) Moby: wow, akkor ezeket upgrade-elték? jó tudni, tesztekben mindenhol a régi verziók vannak.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák