Új hozzászólás Aktív témák

  • drsanya

    aktív tag

    Sziasztok,

    Mai reggelt szervízben kezdtem, 85 ezressel. Maximálisan elégedetten távoztam, az 5 éves Ceed tökéletes állapotban van, hála a jó istennek. Volt olajcsere, pollenszűrő csere, 5 éves revízió, vásárlás utáni átvizsgálás (mivel olasz volt az autó), korrózió átvizsgálás, diagnosztika, ózonos fertőtlenítés. 82500 Ft-ot fizettem az eredeti 92-es ajánlat helyett.
    A vicc, hogy a 18 éves daewoo-m full szervíze is 70 körül volt, amit egy autószerelő barátom csinált mindig, anyagárban, pici munkadíjjal. Ez meg egy fiatal autó, márkaszervízben. Kérésemre átadták a vizsgálati lapot is (ezen meglepődtek, először nem is akarták). Szándékosan nem írok most még céget, nem csinálok reklámot senkinek. Második alkalommal voltam náluk, először a garanciát informálni, most meg szervízelni. Mindkét esetben maximális korrektséggel és odafigyeléssel intézték a dolgaimat. Aki kíváncsi, annak megírom privátban szívesen.
    De egy negatívumot azért csak idebökök, nem ők azok, ahol most voltam, ez fontos! A JP-t Fóton nem ajánlom, eléggé arcoskodtak velem, az okát nem tudom, pedig csak érdeklődni mentem. Mellesleg kapásból 25e Ft-al többet mondtak a 85 ezres szervízre anélkül, hogy csak kívülről vetettek volna egy pillantást egyáltalán az autóra.
    1 hónapja van nálam az autó, boldog és elégedett Kia tulajdonos vagyok mostmár minden szempontból. Bízom benne, hogy ez így is marad. :C

    Ez amolyan élménybeszámoló akart lenni, köszi hogy elolvastad :C

    I am iRacer

Új hozzászólás Aktív témák