Új hozzászólás Aktív témák

  • captain81

    csendes tag

    válasz Chaser #28037 üzenetére

    Szerintem nem a postának kellene panaszos leveleket írni az elhúzódó ügyintézés kapcsán, hanem a budapesti kínai nagykövetségnek pl, mellékelve a fórum linkjét is. Szépen megfogalmazva, hogy a Magyar Királyi Posta, mint a Kínai Posta partnere ellehetetleníti a kínai postai rendeléseket valamilyen megfontolásból. Szándékosan hetekig tartó ügyintézést végez, mellyel nagy mértékben demoralizálja azon vásárlókat, akik a kínai gazdaságot részesítenék előnyben. A posta a panaszosokat lerázza, és nem törekszik a várakozási idő csökkentésére.
    Kiemelve, hogy nem a vámeljárást és az áfa fizetést szeretnénk elkerülni, csak elfogadható időn belül megkapni csomagunkat -vámkezeléssel együtt maximum 10 nap magyarországi életúttal.
    Egyébként én már megkaptam kínai telefonom, elégedett is vagyok vele. Rendeltem másikat is, de azt már az EU területéről.
    Egyébként pedig, ha valóban olvassa a postaimport, a fórumot akkor egyszerűen csak azt kívánom a felelős vezetőnek, hogy annyit rohadjon bent fizetetlen túlórában, ahány órával meghosszabbítja küldeményeink életútját töketlenségével!

Új hozzászólás Aktív témák